Jag och  Anette, textilläraren på Skälbyskolan i Västerås, är med i samma grupp på Facebook. Där fick vi kontakt och nu gör hon en av mina textila utmaningar med årskurs sju. De fick använda mitt material och jag får kontinuerliga uppdateringar i bilder (ungdomarna vet om att jag postar bilder här, det är en del i överenskommelsen). När jag bygger och skapar mina kurser och workshops så är de baserade på lust och de fungerar därför för de flesta. Så jag vet att detta funkar med högstadielever, men det är roligt att få uppdateringar och få följa med i processen. Jag får visa några fler bilder när projektet närmar sig sitt slut. Heja Anette och eleverna!
Jag kanske får sammanställa alla min workshops och utmaningar i en bok någon dag.

I´m letting a school using one of my workshops – 13 year olds – and I´m getting updates and photos from the class. A lot of fun.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange