September startade med klarblå himmel, strålande sol, ja rent av helt fantastiska sommardagar. Det blev båt, hav, klippor och sand mellan tårna. September bjöd på trädgårdsbär som blev bland annat vinbärssaft. I september kom pastellfärgerna och lade sig på organiska former. Träd och buskar färgades allt mer av gult och orange. Snabba skissartade målningar på ritpapper. Enkelt och prestigelöst – det bästa helt enkelt. September bjöd också en massa ord, samtal och meningar. Meningsbyggnad och redigering. Texter och textsamtal och naturligtvis lästa ord. Det blev möten och skratt, kaffe och lite yoga och en hel radda av P1´s Tankar för dagen.
Jag tänker att jag ska fortsätta med måleriet under oktober.- Snabba lätta, skissartade bilder.
Jag får se var jag hamnar helt enkelt.

A summary of the month of september
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 + 13 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.