För flera år sedan, minst fem och kanske åtta, köpte jag den här kudden. Jag köpte den på halva priset-mellandagsrea. Jag hade en tanke att jag skulle fixa till den, brodera eller göra applikationer. Jag hade ingen idé direkt så jag lade den i förrådet.
I veckan så var det dags för höstens första broderiträff och jag ville brodera.  Ville brodera men utan särskild inspiration. Då tog jag fram kudden. För att dekorera och fixa till en kudde krävs inte så mycket inspiration, kudden är ju klar så det handlar mer om komposition och dekoration.


Fram med kläde och ullgarn och snabbt klippte jag ut prickar och lekte med placeringar. Jag sydde förstygn på bokstäverna och en ram. Däremot så kändes ordet “love” inte helt enkelt, jag visste inte riktigt hur jag skulle göra med det. Så det fick bli lite ytterligare text och ett hjärta i o:et. Så får det bli.
A long time ago I bought this pillow on sale. I bought for the purpose to upcycle it and now I have, and I´m pleased.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Piffa och fixa

  1. Ann skriver:

    Mycket bättre de som designat kudden från början var helt enkelt inte klara med designen. ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre + 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange