Jag gillar hösten och det den ger. Jag gillar inte att plocka bär men jag tycker väldigt mycket om att koka och laga saker av bär och frukt och grönsaker. Hittills har det blivit tre burkar marmelad till goda ostar – grön tomatmarmelad med ingefära, körsbärsmarmelad med konjak och mörk choklad och rabarbermarmelad med kardemumma. Jag har kokat svartvinbärssaft och testat att göra äppelsaft för första gången (riktigt bra, milt och fint). Jag har kokat lingondricka och gjort lingonchutney och fryst bär så att jag kan koka lingonsylt senare i år (jag fick lingon en vän, hurra för henne!) Jag har fryst in vinbär och krusbär och bakat två olika vinbärskakor – en med choklad och jag har picklat rödlök och morötter.
Jag gör inga mängder av något och jag testar en hel del nya recept varje år.
Det här är rikedom!

It´s a great season now – with all the fruit, berries and vegetables that are in season. I´ve been making a whole lot of tasty things.
/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 5 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange