Jag tänkte visa hur ett par snabba målningar kom till. Det är enkelt material – ritpapper och akrylfärg och bred pensel (en bred pensel kan göra både breda och tunna penselstreck, en tunn pensel kan bara göra tunna – det betyder som ni då förstår att jag rekommenderar breda penslar). Jag har bara lagt papperet på mitt arbetsbord, inte brytt mig om att tejpa upp och spänna papperet. Dessa är tänkta som snabbmålningar, skisser och kom-loss-måleri. Jag tänkte organiska former, växter, frukter eller dylikt – utan behov av med verkligheten överensstämmande. Jag ritade lite snabbt med grafitstift och sedan  lade jag upp färger på en palett – jag ville utmana mig själv lite så det blev pastelltoner.Jag har stått vid mitt arbetsbord och målat, jag har inte tänkt ljussättning för fotografierna utan bara snabbt tagit en bild (när jag kom ihåg det – jag förlorade mig lite i färgerna). Två snabba målningar.

This is how two paintings evolved. Quick ones on papper with acrylic paint and a broad brush.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre − 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange