Det här är det bästa jag läst på mycket länge, Ola Juléns diktsamling Orissa. Korta dikter. Enradingar. Helt makalösa. Jag har lånat den på biblioteket men skulle så gärna vilja ha ett eget exemplar. Diktsamlingen är från 1999 (finns också en utgåva från 2001). Den är slutsåld i alla utgåvor och jag hittar inget ex på auktionssajter eller antikvariat.
Känner jag möjligtvis någon som kan avvara ett exemplar?
Maila då mig: info(at)designmadde.se

This is soooooo good and impossible to find. I´ve borrowed this book from the library – but now I wonder if someone might have a copy that they can part from…
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 + ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange