Augusti bjöd på berg och utsikt. Bjöd på hav och vågor, regn och sol. Under augusti läste jag en hel massa (som vanligt) flödesskrev och lyssnade. Murakami och Ferrante bland andra. Jag har både pratat och lyssnat och skrivit brev. Många tankar för dagen har lyssnats och tänkts. Jag klädde om en pall och gjorde likör. Jag skördade egen gurka, squash och tomat. Augusti bjöd på frukost med jordgubbar och blåbär i yoghurten i finaste engelska skålarna med guldkant. Augusti bjöd på inspiration och en Torfrid-pärla.

Augusti bjöd lugn och ro, stillhet och närvaro. Augusti bjöd på många samtal. Långa samtal. Goda samtal.
Ser nu fram emot september.
/Madde

One Response to Augusti

  1. Karin Olofsson skriver:

    Vilken fin augusti du har haft. Jag har också glatt mig åt allt jag kunnat skörda i naturen och trädgårdslandet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange