Alla landskap i min landskapsutmaning visar jag inte här, men riktigt många ändå. Dels så är det helt ointressant för er att se så himla många, det räcker med en i veckan tycker jag. Sedan är många ganska tråkiga och ointressanta. Vissa påminner för mycket om den förra så att det skulle bli bara en upprepning att se dem. Här kommer fyra detaljer av fyra som jag aldrig visat och då funkar de på något sätt, men de skulle inte klarat av ett eget inlägg.

Jag har bara ett tiotal papper kvar i mitt block nu, så snart är min landskapsutmaning till ända. Hundra stycken har jag gjort då. Men lite måleri är det allt kvar.

I´ve been working on my landscape painting challenge for a long time now, but I have´nt showed you all the paintings I´ve done. Some are just boring. Some look to much like the next one so it would be boring to see yet another one. Here are some close ups of some I´ve nevere showed. They work like this but could´nt handle a post on their own.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.