Det bleka, det transparenta fick konturer, fick stänk. Berg, vidder och solnedgång. Föreställande abstrakt. Sprayflaska, pensel och kontokort. Ett landskap.

Det här är nummer 55 här på bloggen. Nummer hundra i blocket. Blocket med hundra blad. De hundra landskap jag sa att jag skulle göra när jag började. Jag startade i augusti i fjol och har nu kommit till slutet. Här är det första jag visade. Det har blivit hav och berg, fjäll och skogar. Det har grönskat, blåst, varit dimmigt och fullt med snö. Landskapen har verkligen varierats.

Jag har också haft roligt. Jag har tyckt om att verkligen gå in i en motivvärld så här. Verkligen utforska. Hundra landskap på ett år för en person som inte gör landskap i vanliga fall är väl inte illa pinkat. Jag är jättenöjd.

This is the last one of my landscapes. I have now filled my pad with 100 landscapes, on 100 pappers in the pad. I´ve showed 55 on the blogg. I hope that you´ve enjoyed it.
/Madde

Tagged with:
 

6 Responses to Landskap LV

  1. Gunilla skriver:

    Bra jobbat! Roligt projekt, roligt att följa!

  2. Lillemor skriver:

    Ja det var duktigt att vara så uthållig. Det skulle jag inte klarat. Och fina bilder blev det också.

  3. Sara-Lisa Engström skriver:

    Härligt att följa dina landskap, bravo! Hälsar VisbyLisa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nio − 8 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.