I mitt hem så ligger det högar. Högar av papper och böcker. Det ligger ett par bokhögar i trappen upp till övervåningen. En hög ligger på en bänk i köket och en på lilla bordet bredvid min allra bästa sittplats. Det ligger ett par högar i soffan, på byrån, på sängbordet, på hyllan, på pallen i hallen….

Den här högen innehåller något av det jag läst i augusti. Jag har inte riktigt hunnit igenom Kartor för vilsna älskade (visst är det en helt fantastisk titel) ännu, för jag klämde in Ferrantes senaste, Det förlorade barnet. När det är kö på böcker på biblioteket måste några få förtur i läsordningen emellanåt. Jag gillar Ferrantes böcker – det har varit trevligt och spännande och överraskande att få följa vänninorna genom livet. Jag har tyckt mycket om Brené Browns förmåga att sätta fingret där det behövs och ser fram emot hennes nya bok. Tomas Sjödins avskalade och stilla reflektioner fick jag av en vän och hans ord är en ny och trevlig bekantskap.

Att läsa är bland det bästa jag kan tänka mig.
Jag läser varje dag.

I have stacks of books all over my house. Books I want to read, have read, want to take another look in, books I´m going to give to people, books that have been given to me… book stacks all over.
Theese are some of the books that I´ve read in August. I read every day.

/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − nio =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange