Indigofärgning – att få vara med, att få experimentera och testa. Sitta tillsammans och knyta, vika, vecka, stygna, vrida tyger och trådar enligt eget huvud och inspirerat av shiboritekniker. Doppa ner sina tyger, sina plagg i indigobadet, gå som en osalig ande runt i trädgården och vänta på att fem minuter ska gå. Magin med att ta upp det alldeles grönt och se syret ge allt en blå färg, blåare färg. Doppa igen. Vara nöjd. Att se gräsmattan täckt av färgnings-, viknings och veckningsexperiment. Jämföra, utvärdera, reflektera, utveckla. Sådana här dagar är bra dagar.I´ve had a indigo dyeing day with my firends – using shibori. Experimenting, testing, trying. Having fun.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Indigofärgning

  1. Boël östlund skriver:

    Underbara dagar att leva länge på

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 − 15 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange