Jag har tillbringat tid på en ö i en grönska. Tillbringat tid med ord och fantastiska människor. Skrivarfamiljen som vuxit. Tid med skrivande, yoga och meditationer. Tid med vidöppet hjärta. Tid med mina texter och andras. Jag har varit på skrivarkurs på Capellagården på Öland. Skrivarkurs med Tove och Bob. En annan värld. Jag var där ifjol också. Det var dags att fylla på. Jag är nu påfylld och uppfylld.

I´ve been to Öland again. To Capellagården. Writing, doing yoga and meditation. Full of energy. Full of words. Full of friends.
/Madde

5 Responses to En annan värld

  1. Gunilla skriver:

    Åååh – Capellagården, sa redan första bilden. Och det stämde … Förstår att du haft en fin tid.

  2. Gun-Inger Edlund Kercoff skriver:

    Förstår precis vad du menar… ❤

  3. […] med Bob och hans kursupplägg igen (har ju gått kurs för honom och Tove Folkesson två somrar på Capellagården, Öland) men lika mycket ett möte med skrivarkamraterna. Några gamla och kära och några helt […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nio − fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange