Min favoritstol i köket. Där sitter jag. Där läser jag. Där lyssnar jag. Där ser jag. Där samtalar jag. Där sitter jag helt tyst och tänker tankar, många tankar. Där sitter jag och drömmer mig bort ibland, tillbaka ibland.

Jag lyssnar ofta på Tankar för dagen där (nej nej, inte när det sänds, det är ju hur tidigt som helst). Jag lyssnar när jag har lust och lugn. Det är världsbäst att få ta del av någon annans funderingar, tankar, frågor och slutsatser. Att få ta del av ett samtal till den egna personen, eller till andra.
Tankar för dagen-arkivet är en skatt att ösa ur. Här får ni några tips;

/Madde

Tagged with:
 

One Response to Där sitter jag

  1. […] upp till övervåningen. En hög ligger på en bänk i köket och en på lilla bordet bredvid min allra bästa sittplats. Det ligger ett par högar i soffan, på byrån, på sängbordet, på hyllan, på pallen i […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 + fjorton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange