Att ha tillit till sig själv och sin förmåga är inte alltid lätt. Att veta vem man är och varför, vad det är man behöver och vill. Ja, det senare där kanske är lättare. Men det där med tilliten är verkligen en konst i sig. Det är svårt men det går att hitta sin tillit – oavsett vad någon har sagt till dig genom åren. Den finns där, innerst inne. Lita på den igen. Oavsett vad någon annan säger. Att lita på sin förmåga. Att klara av sig själv och livet. Det är stor konst. Det är konst som vi alla kan behärska, med lite träning. Tekunskap på en söndag.

Self-reliance is the greatset art. With no exception. Wisdom from a teabag.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 + 10 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.