Jag ligger lite efter i min bildbehandling men nu har jag äntligen haft ro och här kommer några bilder från min helg på Gotland under Kristi Himmels-helgen. Det är  en tradition att jag och vännerna träffs där och umgås, ser, samtalar och gör. En god tradition och den här gången var det rejält sommarväder. Jag menar riktigt högsommarväder med 25-28 grader. Till och med nästan för varmt, men riktigt, riktigt härligt.
Det kommer fler bilder en annan dag.

Some photos from my trip to Gotland last weekend. We had a lovely time and fantastic weather.
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Gotland I

  1. Boël östlund skriver:

    Visst var det härligt och trevligt som alltid

  2. Eva albrektsson skriver:

    Underbart att träffa alla?

  3. madde madde skriver:

    Finfint :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange