Textilutmaningen avslutades med uppmaningen – kill your darlings – och med den specifika instruktionen SPILL. Spill, spill mycket och låt det hända. Blir det inte tillräckligt med skillnad så klipp den i sex delar och sy ihop dem igen i oordning. Brodera konturer. Gör nåt. Det har varit roligt att se hur de som följt utmaningen har agerat och hur modiga några varit och verkligen haft roligt. Det har blivit fantastiska spill. Fantastiska bilder, bokomslag och allt möjligt. Andra har inte spillt alls, de har inte kommit till detta ännu. Kanske gör de det någon gång, kanske aldrig.

Ibland är det nyttigt att ramla lite utanför ramarna, att gå på lite osäker mark, att inte göra som man alltid gör. Att göra något lite galet, lite roligt, lite knasigt. Som att spilla lite färg och se vad det blir, var man hamnar…

The embroidery/fabric challenge has came to an end. This time it was killing your darling on the agenda – spilling and cutting it in pieces.
/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 7 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange