Jag har städat lite i ateljén och i en hög hittade jag den här. Ett utrivet blad ur ett block. Två färger. Snabbt lagda på papperet. Jag höll just på att slänga den när jag tittade en gång extra och klurade på varför jag hade sparat den. Vad såg jag i denna?


Så jag tittade en gång till. Då såg jag människorna. Flera personer. Vända åt olika håll. Allas huvuden vridna mot figuren längst till höger. Allas blickar. Figuren, personen, människan med huvudet nedböjt och händerna djupt i sina fickor. Axlarna uppskjutna. All ser på ditåt. Ett ögonblick. Ett fruset ögonblick.

I found a piece of paper with some paint on, in my studio and I wondered why I saved it. So I lokked at it, closely. Then I saw the people and just had to draw them. Quickly.
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Varför jag sparar

  1. Karin Olofsson skriver:

    Vilken fin tolkning utifrån en enkel skiss.

  2. Madde skriver:

    Oj, tack ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange