Jag är ingen storbakare och jag har inte särskilt mycket snofsiga köksredskap. Jag tycker inte om kavlar i allmänhet, då jag tycker att de är stora och otympliga och svåra att få rena. Jag använder en kavelpinne (fransk kavel) när jag kavlar. Enkel och smidigt. En kruskavel är dock något jag klurat på att införskaffa mig ett ganska långt tag, jag saknar det den gör, men att den är en kavel är det som gjort att jag skjutit upp det. Tills nu. Tadaaa. Jag har hittat en krus-roller! Ser ni vilken genial konstruktion. Galet bra.
Nu ska jag bara komma på något att baka….

I don´t like tradional rolling pins. I find them to big and quite hard to clean. For ordinary use I prefer a french rolling pin and now I found the perfect deep notched rolling pin – well, it´s a roller. Genius!
/Madde

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 + två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.