Cajsa Warg-utmaningen går sin gilla gång. Nu har jag arbetat med skuggor. Skuggor som faller från höger och hur de faller och var. Jag har bett alla som är med att verkligen se och sedan göra. Inte göra som de brukar, utan att tänka och för att det är en snygg färg eller ett favoritstygn. Jag har bett dem se efter, studera och kolla. Jag har bett dem att inte tänka på vad detta är eller skall bli eller om de skall vara ett bruksföremål eller ej. Jag har bett dem att utforska. Många har väldigt svårt med det. Många vill inte alls. Många struntar i instruktioner fast dom ber om dem ändå.
Jaja, jag utforskar i alla fall. Jag experimenterar och ser var jag landar. Då lär jag mig, då utvidgar jag mitt seende, då landar jag på andra platser än jag först tänkt och trott.

My experiment continues. This time with shadows.
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to Cajsa Warg – skuggor

  1. Elisabet skriver:

    Ja, det där med instruktioner…

  2. Gun-Inger Edlund Kercoff skriver:

    Du är en sann konstnär och inspirationskälla Madde ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange