Jag fortsätter stygna, varje dag, men jag har inte visat något på länge. Jag fortsätter stygna på mitt mandala, det har blivit fler svarta stygn och nu har jag också tagit in ytterligare en färg. Rött har kommit in under veckan som gått. Jag ska fortsätta lite med det röda och kanske fortsätter jag också med andra färger så småningom. Jag får se. Får se var det landar.

Jag har dock inte bara broderat på mandalat de senaste veckorna. Det har också blivit en del bröstbroscher och ett halsband (ska fota dem så återkommer jag senare i veckan med dem) och den stygnade silen som jag visade förra veckan. Stygn har det blivit varje dag men på lite olika saker.

I´m still stitching every day. I´ve done a lote more stitching than on the mandala though. I´ll show some work later on this week.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange