Det är så otroligt skönt med några dagar ledigt. Påskledigt gör det hela ännu bättre. Påsken har liksom inga krav på sig. Jag förväntas inte göra så mycket under påsken. Det är helt okej att bara ha lugna, fina dagar. Dagar för sig själv med en kopp kaffe, god mat och lite vår i en blomvas på bordet.
Jag hoppas verkligen att dina påskdagar har varit fin dagar. Lugna om det var det du önskade. Myllrande om det var det du längtade efter. Nu njuter vi tycker jag, av den sista lediga påskdagen. Vardag blir det imorgon, sen, då. Ha en fin dag.

I´ve had  a great couple of days. An easter holiday. Six days off work is a good thing, a much needed thing. I really hope that you´ve had a great easter aswell.
/Madde

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem − två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.