Det där med att lyssna är ju viktigt. Viktigare än att tala faktiskt. Allt börjar ju med att lyssna till sig själv. Du måste börja där. Kan du inte riktigt höra vad du själv säger – högt så att alla hör eller tyst inuti för dig själv så tror jag inte att du kan riktigt lyssna på någon annan heller.
Men det är ju svårt och ibland verkar det som att de du vill ska lyssna inte gör det. Det kan gälla dig själv eller någon annan. Ibland kanske de inte lyssnar , inte vill och aldrig kommer att göra det. Men det kan ju faktiskt också vara så att de har lite ludd i örat och inte hör så bra just då.
Då får en vänta lite. Vänta ut liksom. Tills nästa gång de badat och luddet försvunnit.

”If the person you are talking to doesn’t appear to be listening, be patient. It may simply be that he has a small piece of fluff in his ear.”
― A.A. Milne, Winnie-the-Pooh
/Madde

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 8 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.