Det pågår en liten uppfräschningskampanj här hemma. Jag byter kläder på stolar och pallar. Klädda sitsar slits med åren och nu var det verkligen dags att byta tyg på några. Den fina stora karmstolen fick jeanskläder av återbrukade jeans. Jag tog med synliga sömmar från jeansen som en schysst detalj. Den passar fint i rummet där det ligger en blå matta på golvet och det står en blå soffa mot norrväggen.Jag har också klätt om den gamla pianopallen och stolen som står i farstun. Farstun som fungerar som matsal, läsrum eller vad som kan behövas när man inte är fler än två, allra högst tre. Även om pallen och stolen är helt olika och också har olika färger så hänger de ihop i och med att de har samma tyg på sitsen. Möbeltyget som jag klädde om dem med har jag fyndat på loppis för en tia (jag har samma sorts tyg på mina köksstolar – fast rött).


I´ve given some love to a couple of chairs and a stool. I´ve given them new life with some fabric. They´re all re-covered. One with reused jeans-fabric and the other two with trifted good quality upholstery.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Jag byter kläder

  1. Elisabet skriver:

    Så fint det blir!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två + 6 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange