Jag vill verkligen rekommendera I Know Not These My Hands på fotografiska. Det är den österrikiskt-amerikanska duon Cooper och Gorfers utställning av sina helt fantastiska bilder. Sina fotografiska collage. Sina fotografiska berättelser. Otroligt poetiska bilder. Bilder som påminner om flertalet konsthistoriska epokers uttryck. Jag känner igen Klimts måleri, renässansens stilleben och de klassiska porträtten samtidigt som det samtida fotografiet.


Man kan titta länge på varje bild och alla deras detaljer och rika innehåll. Pusslet. Historierna. Jag blev otroligt berörd av bilderna, av alla bilders olika berättelser. Utställningen pågår fram till den 11 juni och Fotografiska har ju den mycket trevliga egenskapen att de har öppet sent på kvällen. Så har du vägarna förbi så hinner du dit. Se också filmen om hur de arbetar, det ger en riktigt fin bild av deras samarbete och hur bilderna växer fram. Jag lovar att det är värt det. Gå dit. Nu.


I just love I Know Not These My Hands . The current exhibition at Fotografiska by Cooper och Gorfer. The photos, collages is just amazing. So poetic.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sex − två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.