En fjärdedel av året har passerat. Januari, februari och mars. Året som nyss börjat kliver in i april. In i vårmånad. In i månad där landskapets förändringar är stora. Snö som smälter, is som löses upp och gräsmattor som tittar fram. Mars sprang verkligen förbi. Mars hann knapp säga hej innan det var dags att säga hej då. Ändå fick det plats med en hel del. En hel del arbete. En hel del utställningar. En hel del samtal. En hel del möten. En hel del tankar. En hel del av rätt mycket och inget av annat. Ett kvartal.
Nu går vi in i nästa.
Kommer det att springa lika fort?

 A quarter of the year has passed. It has gone so fast. Too fast. April is on already.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 5 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange