Jag har länge, länge velat ha Norrgavels länsstol. Jag menar riktigt länge och nu har jag en, en alldeles egen. Hurra. En ockragul länsstol med mörkgrå linneklädsel står nu i köket. En utmärkt plats för samtal, för vila, för läsning. Tycker så mycket om den och den pryder sin plats. Tror dock att jag måste köpa lite färg och måla om den lilla pedestalen som också fungerar som bord. Det skulle vara mycket snyggare om den var mörkt grå, som linneklädseln.

I´ve finally (wanted it for so long) got a Norrgavel Armchair. It´s a great piece of furniture and now it´s mine. It´s in the kitchen and I love it.
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to En bra plats

  1. Åsa skriver:

    De är ju så jädra snygga de där stolarna. Och bekväma!

  2. […] andra gör i köket – lagar mat, äter, dricker kaffe, samtalar. Men i köket har jag också världens bästa länstol och här spenderar jag väldigt mycket tid (numera ser det lite annorlunda ut med ommålad […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 − två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.