Det pågår färgexperiment i köket. Små experiment, med små bitar. Jag utforskar och undersöker. Testar, förkastar, provar igen och gillar. Jag kokar tyg i rödlök, låter tyg dra i te och kaffe. Jag låter tyg dra i en burk med rödlök och en spik.
Jag strör ut snabbkaffe på fuktigt tyg och jag kokar tyg i gurkmeja och vatten. Det står små byttor överallt. Det är så himla roligt. Jag måste fråga på affären i morgon och jag får ta rödlöksskal ur rödlökslådan – jag behöver mer att färga med. De slänger väl ändå bara skalresterna som ligger där?

I´m experimenting. There are small bowls and pans with dyes of all sortes. Tumeric. Dried red onion skins. Nescafe. A rusty nail. Oh, it´s so much fun.
/Madde

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 5 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.