Jag fotograferar mycket. Det vet ni. Jag fotograferar dels bilder för att dokumentera det jag håller på med. Bilder som visar mina målade landskap eller mitt broderi. Steg för steg och under arbete. Sedan fotograferar jag naturen, landskapet jag vistas i och det jag ser där. Jag fotografera lustiga, knasiga, märkvärdiga saker. Jag fotograferar jättefula grejer och vackra.


Jag fotograferar saker och företeelser, bilder, som jag vet jag har användning för – här på bloggen eller på annan plats. Jag fotograferar också en himla massa bilder som jag inte vet vad jag skall använda till, men som jag inte kan låta bli att fotografera. Jag fotograferade exempelvis en nedisad kabel som hände på en skylt härom dagen. Kunde inte låta blir. Stannade upp på den smala trottoaren, tog upp kameran, tog upp plats, försvårade framfarten för några flanörer och fotade skylten och kabeln (till flanörernas förvåning – de vände sig om). Fotade för att det är vackert med istapparna på kabeln och skuggan de ger på stuprännan. Kunde inte gå förbi. Men vad jag ska med bilden till vet jag inte.

Sometimes I just have to take a photo. Seldom know what for. Here I just had to take a photo of the ice and it´s shadow.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 + tio =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange