Bergen blir fler och här testade jag att använda en gummigrej (vet faktiskt inte vad den kallas) som gör ränder i färgen. Jag har haft den länge men den är mycket sparsamt använd. Det är ju roligt att göra ränder i färgen, men det passar inte in i mina landskap. Verkligen inte. Jag tycker att det blev superfult och riktigt tråkigt. Jag har faktsikt inte hittat något användningsområde för gummigrejen.
Någon som har några tips?


The pile of mountains is still growing. This time I used this rubber-structure-thing (don ´t know what it´s called). It makes lines in the paint. I don´t like the result. Think it´s ugly. Really don´t know when this rubber-thing might be useful. Do you?
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 − 11 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange