Förra lördagen avgick jag ur broderiakademins styrelse. Jag har suttit i den i ett antal år, samtidigt som jag varit en del av tidningsredaktionen och webbredaktionen. Från och med nu är jag en vanlig medlem och det känns riktigt skönt. Nu får andra engagera sig och stångas när det behövs. Jag har gjort mitt.


Jag blev avtackad med en kvartett vackra blommor. Personliga, broderade blommor i ull som några ur styrelsen broderat. En riktigt fin present och jag är otroligt glad över dessa.




Blommorna står nu på köksbordet i finaste vasen och jag har satt dit min gula ullblomma också. Jag får nästan lust att göra flera och jag tycker mycket om att Boël och Ann använt naturpinnar till blommorna de gjorde. Det ska jag inspireras av. Tack.

I´ve got a gift. Four lovely embroided flowers, in wool. Love them.
/Madde

Tagged with:
 

5 Responses to Jag fick blommor

 1. ulla skriver:

  Många tack för din medverkan och dina inspirerande inlägg mm.

  All lycka med ditt skapande.

 2. susanna lundbladh skriver:

  Tack för allt du gjort i styrelse och allt annat! Jag skickar dig blommor i tanken!
  Det betyder så oerhört mycket för den som inte själv har möjligheten och orken att vara aktiv! Jag kikar in hos dig ibland. Inte bra på att lämna kommentarer men alltid lika glad över allt du ger!
  Varm hälsning Sanna

 3. Elisabet skriver:

  Var sak har sin tid. Vilka fantastiska blommor du fick.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange