Nu är vi inne på upploppet verkligen. Förberedelserna pågår för fullt och imorgon och på söndag är det dags för Broderiakademins årsmöte och konferens. Det är en av Broderiakademins lokalgrupper som varje år ansvarar för det hela och i år är det vår, Umeås, tur. Vi har jobbat länge med detta och hoppas att alla skall trivas och gilla det program vi satt ihop. Det blir föreläsningar, workshops, möten och en trevlig middag imorgon kväll bland annat. På måndag kan jag andas ut, då är det klart.
Men, nu kör vi!

This weekend it´s the Swedish Embroiderers Guilds annual meeting and conference and we (the group in Umeå) are hosting the event. I hope that everybody will like the program we´ve put together.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange