Ja, jag vet att jag inte är någon virkare men jag är så förtjust i den nya boken Virkad mönstermagi av  Maria Gullberg.
Det är en bok fylld av fantastiska mönster. Den är en fröjd att bläddra i och inspireras av. Om jag skulle virka skulle det gärna få se ut så här. Tänk er en virkad klänning (eller kjol för all del) i 50-tals mönstret nedan eller i det fantastiska Tombolamönstret. Man skulle kunna inspireras av mönstren och jobba med tygtryck och broderi också tänker jag…


Maria gav ut sin första bok Virka! 2013 och den är också riktigt fin.
A just love a new book abot crocheting, even though I don´t crochet.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 − elva =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.