Den alldeles nya boken Sy väskor: vackra som smycken av Helena Bengtsson är en riktig pärla. Den beskriver lite om småsväskans historia, berättar om material och tekniker, men främst är den en superfin inspirationskälla till småväskor (och några större också).


Här finns mönster och instruktioner på riktigt lätta lösningar till lite mer avancerande. Här finns väskor gjorda av skinn, päls, kläde, jeans och linne och jag tror att alla nog kan hitta en favorit (eller flera). Väskor som smycken, men boken i sig är också ett smycke och den ger mig lust. Jag vill ha en väska, en väska vacker som ett smycke. Nej, jag vill ha flera.


This is a new, beautiful and inspiring book about making small bags. Bags beautiful like jewelry.

/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Boktips: Sy väskor

  1. irenejb skriver:

    Och jag vill ha boken som säkert sedan kommer att skapa begär efter väskor :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.