Nu börjar tygbiten nästan kännas full och det har bara gått sex veckor på det här året. Det är 46 kvar. Det börjar bli trångt med former. Kanske räcker det med de nu. Kanske ska jag börja fylla några av formerna. Jo, ringarna är väldigt tomma, där måste det hända något för att inte tala om alla mellanrum. Ska jag fortsätta med svart? Ska jag ta in någon annan färg? De finns så många val, så många alternativ. Det är roligt, men nu vet jag inte riktigt hur jag ska fortsätta. Jag vet bara att jag kommer att behöva en till tygbit, eller kanske flera under det här året, för den här räcker rakt inte i 46 veckor till.

The everyday stitching continues. But it´s getting full. The mandala, the shapes, is done I think. Now I have to fill the forms -some of them anyway – with stitches. But where skall I start?
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 − fjorton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange