Det växer fram och jag tycker om det. Lite i taget.  Jag har fortsatt på symmetrin (även om jag bröt den lite redan förra veckan) men sedan var jag tvungen att bryta den och ta in andra former. Jag funderade en hel del vilken väg jag skulle gå och klippte ut pappersformer för att testa och se om det passade. Jag provade bland annat med en romb och en stjärna, men det blev sstatiskt så jag tog in djur istället.


Så den här veckan blev det hjärtan, en skalbagge, en uggla, en räv och en fågel. Det återstår att se vad jag gör av detta, hur jag fortsätter, den här veckan. Kul har jag i alla fall.

My everyday stitching is continuing. I really disrupted the symmetry this week and I like it. And I put in the animals. I don´t know how to go on though.
/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 + tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange