Jag ser havet. Jag längtar i alla fall efter havet. Efter försommarhavet. Efter vårhavet. Öppet vatten och horisont. Månblänk. Solblänk. Vågor och vita gäss. Ett havslandskap. Ett akryllandskap med ett gammalt betalkort som verktyg.


Jag är för övrigt otroligt förtjust i fikabröd och bakverk. Jag tänker på att det är fettisdag idag. Men just semlan tillhör inte min favorit, det finns så mycket annat som är mycket godare; Sachertårta (det är väl det godaste som finns), Budapestbakelser, Fragiliteter, limepaj… Men det brukar i alla fall slinka ner en per år och det är ju idag som är dagen, jag menar jag är ju inte emot dem på något sätt :)

I long for open water. For the sea. For the sea at spring, at summer. This is the sea.
/Madde

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.