Det blir inte alltid som man tänkt sig och det är inte alltid det visas. Oftast så bläddrar jag bara förbi och lägger till sidan det som inte blev som jag ville. Jag blev inte alls nöjd här, kanske lite sur till och med. Så jag tog vit färg och gjorde ett blaffigt moln och gjorde vita konturer. Bara rakt på. Det blev bättre än det var men ändå inte det jag ville, inte min intention. Det blev något annat men ändå fortfarande ett landskap. Så jag vänder sida i mitt block och tänker göra ett nytt landskap. Något annat. Men landskapet med vita konturer finns kvar. Här.

This one did´nt turn out as I wanted it to. So I took white paint and made contours and a big fat cloud. Better but not what I wanted from the beginning. I thought I´d show it to you anyway.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.