Ett katalogomslag, lite brunpapp, rosa bomullsband, en skalpell, en skärmatta…jag det är allt du behöver (ja, det går med mycket mindre än det naturligtvis) för att göra ett brev. Jag spar katalog- , tidnings- och programomslag som har fina bilder eller mönster och jag använder dem till brev, kort eller kuvert. Det är lite roligare än att köpa färdiga (även om jag har en hel del köpta kort och kuvert också – jag orkar inte alltid göra egna, eller så blir det en kombination av de två).


Jag sydde fast brunpappen och ett bomullsband på omslaget/bilden så att brevet fick formen av ett block. Jag utgick ifrån bildens storlek (efter jag hade skurit bort all text) och gjorde brevet så stort som möjligt. Eftersom det var ett udda mått fick jag göra ett kuvert till som passade.
Så blev ett brev till hos mig en dag.

I´ve made a letter – out recycled paper, brown paper, a piece of ribbon  – with a sewing machine and a scalpel.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Ett brev blir till

  1. Eva albrektsson skriver:

    Ett fantastiskt och annorlunda brevpapper! Ger en extra dimension, tack kära du?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 + 7 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange