Jag har några små fat. Dess ursprungliga användningsområde har varit allt från kuvert-askkoppar till små smörfat. Jag använder dem till allt från att lägga tepåse eller sked på till att servera små fina kakor på. Jag tycker om de jag har, men de är inte alltid så tåliga. Nu har ett av mina finaste gått sönder, mitt itu, och jag kunde inte med att slänga det. Så nu har Karlsson arbetat och jag använder det nu som en liten palett.

One of my nice plates, one of the old and really small ones ( I use them for teabags, small cakes and so on), is broken. I fixed it and no uses it like a palette.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange