Förhandsbokningarna är igång – både på nätet och i fysiska butiker. Bokrean närmar sig och den 22 februari är det dags. Jag har kollat igenom utbudet och hittat en del pärlor faktiskt. Här är några böcker som jag funderar på för året – sedan brukar det alltid bli några presenter inhandlade också (men de kan jag ju inte visa här). Jag är en av dem som har presenter i ett skåp – några med beständ adressat, några som kan passa flera, bra-å-ha-liksom. Blir det några böcker för dig i år?

I´m looking through this years books – the books that´s up for the annual book sale. The annual book sale are always in february here in Sweden and there are always a lot of findings. Here are some of the books that I´m thinking of.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange