Det blev visst ett tema den här veckan, helt oplanerat – då jag redan berättat om min meditationskudde jag gjort och igår mindfulnessövningar. Men jag måste också få tipsa om enkla yogapositioner som Jåhkåmåhke Yoga bjuder så generöst på facebook och på instagram – kolla #januariyin. Du får en övning varje dag i januari – det är enkla mjuka övningar som inte kräver några speciella kläder, uppvärmning eller utrustning. Varje övningar tar 3-5 minuter att göra. Perfekt eller hur.

Vill du testa ett helt yogapass så finns en uppsjö på youtube och på nätet, det är bara att söka. Här är ett pass (en kriya) för att ta fram energin i dig och här finns en hel sida med yogapass. Kanske hittar du nåt som passar dig. Något som ger energi och fokus. Ha en fin dag.

I just have to let you know about Jåhkåmåhke Yoga who gives a yinyoga-position-lesson every day in jnauary. Check it out on facebook or on instagram #januariyin. If you want to do a whole kriya it´s a lot of them on the internet, here´s one of them: kundaliniyoga kriya
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 15 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange