Jag broderar vidare på broderiutmaningen. Brodera varje dag. Utmaningen ligger just nu i att hejda sig, att inte göra för mycket. Utmaningen ligger i att hålla sig till det lilla, till det få. Eftertänksamhet i broderiformer och stygn. Eftertänksamhet i komposition och uttryck. Det blir ett mandala. Hur det kommer att bli har jag ingen aning om. Om det här broderiet räcker hela året har jag ingen aning om. Tiden får visa vad som sker, hur det hela utformar sig.
Har du instagram kan du kolla in andras broderier på #stygnvarjedag2017

I keep on embroidering on my stitch-every-day-challenge. A lot of fun but the hard part is to a fex stitches a day, not to much. I want it to last.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 + 9 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange