Jag går sakta och varligt fram med min stygnutmaning, att stygna varje dag. Jag får faktiskt hejda mig för det är riktigt roligt, men för att det skall fortsätta vara roligt så försöker jag ta det otroligt lugnt, så att det blir något att längta till. Jag har haft hjälp av de tråcklade hjälplinjerna, jag är tacksam för dem för det gör att jag snabbt och enkelt kan fördela stygnen jämt över ytan. Däremot så broderar jag på fri hand, utan att rita i förväg. Därför ser du att mina hjärtan alla är olika. På så sätt kan jag få en levande och intressant bild.

Jag är en sådan som håller på över hela ytan samtidigt. Jag klarar inte riktigt att börja i ett hörn och fortsätta över resten av ytan. Jag vill hela tiden jobba med kompositionen och se var jag landar, var det behövs ytterligare bildelement. En stor anledning till det är att jag inte skissar. Jag utgår från en idé och en känsla. Jag har bilden inom mig.

Jag har broderat åtta hjärtan på sju dagar den här veckan, den första på året (jag kunde inte bara göra sju, då skulle det halta). Nu ska vi se vad den här veckan för med sig för stygn och bildinnehåll.

This is the work I did the first week on the “stitch every day of the year challenge”. I´m working slow. I´m working with patience. I want the fun to last the whole year through.
/Madde

One Response to Stygn varje dag 2017: vecka 1

  1. Vilken rolig idé! Det ska bli kul att se hur det blir.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange