När det känns som jag bara gör samma sak och när jag liksom längtar efter att göra något men inte vet vad så kan jag sätta mig och kolla runt på andra bloggar och andra hemsidor och följa länkar och leta mig fram. Oftast så hittar jag intressanta saker, vackra och lärorika saker. Det finns en hel fantastisk värld därute. Sista svängen jag letade runt hittade jag bland annat India Tresselt som gör helt fantastiska saker och som också har haft ett årligt broderi på gång – både i fjol och i år. Det skall bli roligt att följa.


Sedan finns en uppsjö instruktioner/tutorials där ute. Du kan lära dig allt mellan himmel och jord. Kanske vill du virka en korg. Det kanske jag inte kommer att göra men jag gillar modellen och tekniken.  Vill du sy grejer så finns en otroligt generös (och pedagogisk) kvinna som delar med sig av otroligt fina instruktioner/tutorials, kolla in Sew can she.

Bonnie Sennott är också en kvinna som gör riktigt fina saker (hon har tyvärr en lite trist hemsida) Kolla in hennes broderier  – hon gjorde också ett stygnprojekt förra året, med stygn varje dag. Heja. Riktigt fin inspiration.Kanske behöver du en snygg blom-brosch? Jag kanske kommer att behöva en sådan faktiskt. Kolla in  Living with punks – där finns också ännu fler instruktioner/tutorials på mer eller mindre användbara saker. Ja, det finns ju hur mycket som helst att hitta och inspireras av. Har du några bra tips?

Here are some new sites that I´ve found. It´s tutorials, embroidery and a lot more. Links in the text and in the photos. Check them out.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton − sex =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange