Frukt i alla möjliga former är bland det bästa jag vet. Det finns liksom ingen bättre dessert eller frukost än fruktsallad. Och nu vill jag presentera den nuvarande drottningen i den här kategorin. Sallad på granatäpple och apelsin med kanel. Det är faktiskt hur gott som helst. Jag lovar. Världsbra helt enkelt.


Jag filear apelsinerna strör över granatäpple och doftar kanel över hela skapelsen. Sedan äter jag och njuter! Jag har serverat detta på glöggkalas, som dessert och jag har ätit det som frukost (första gången jag smakade detta var på en frukost, det serverades på en hotellfrukost i huvudstaden).
Ha en fin måndag!

I love fruit and this is my favourite fruitsalad – orange, pomegranate and cinnamon. Lovely!
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Mer, mer, mer

  1. Boël Östlund skriver:

    Värt att prövas

  2. […] som Lulu & Helina gjort. Och så hade jag en riktig kamratdag – med prat och mat och världens bästa efterrätt i ett av världens trevligaste och snyggaste kök, vernissage & utställning, cafébesök och […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange