new_years_revulution
Jag har emellanåt jobbat med och inspirerats av de workshops man får ta del av på Do what you love. För några år sedan gjorde jag bland annat ett vinter-skrivar-workshop. För tillfället finns en hel del fria workshops att ta del av och alla går ut på, syftar till, att du skall finna och göra det du älskar och vill, behöver och längtar efter.
Nu är det dags igen för mig att göra en workshop, en hjälp, ett stöd att sätta mina tankar på papper. Jag har laddat ner New year´s revolution – ett kompendium med frågor som skall besvaras, frågor som skall reflekteras över, mål som skall sättas, tankar som skall tänkas. Allt detta bara för mig själv. Bara för mig. För att jag skall få syn på mig, få syn på det jag vill och önskar och behöver – så att jag lättare skall komma dit, nå dit.
Jag ska sätta mig ner med en kopp kaffe och skriva, läsa och tänka.
Jag ska gå tillbaka till det under det kommande året och påminna mig själv.
Jag vill göra det jag älskar.
Jag vill göra det jag behöver.
Jag ska ta mig själv på allvar.

I´m  going to do the New year´s revolution. A series of prompts to get close to, get knowldge of the things I reallywant to do. What I need to do to make myself happy. To be true to me.
/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − sex =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange