summerar_aret_mig_sjalv
Nu är det inte mycket kvar av det här året. Försvinnande lite rent ut sagt. När jag tittar tillbaka på mig själv det här året, mig som person alltså, så har det inte hänt särskilt mycket samtidigt som det hänt precis hur mycket som helst. Om jag tittar tillbaka på det nyårslöfte jag gav mig själv ifjol (som jag faktiskt har läst till och från under året) så måste jag ändå säga att jag har hållit mitt löfte till mig själv.

Jag har skapat under 2016. Jag har givit mig själv kontinuerliga utmaningar för att hålla på, hela tiden hålla på. Jag har målat och tecknat. Jag har flödesskrivit, skrivit haikus och längre texter. Jag har inspirerat mig och besökt utställningar och jag har läst. Jag har besökt vänner som jag inte sett på länge och befunnit mig i glada, varma sammanhang. Jag har yogat och mediterat. Jag har tränat. Jag har givit mig själv tid, en hel del tid bara till mig (även om jag skulle behöva ännu mer).

Jag är glad över allt det jag gjort för mig själv. Jag vet att jag kan göra mer. Jag vet att det finns plats och utrymme för mer. Det finns alltså utvecklingspotential. Därför ska jag nu sätta mig och formulera ett löfte för nästa år. Ett löfte, en inriktning, ett mål. Ord som kan peppa mig själv under 2017.
What you want is what you get.
Hur peppar du dig inför det kommande året?

I´ve held my promise to myself. My new years promise, the one I gave myself a year ago and wich I´ve looked back on now and then. 
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to 2016: Madde

 1. karin skriver:

  Jag hejar på dej, Madde!
  Kram!
  Vi ses 2017.
  :-)

 2. Madde skriver:

  & jag hejar på dig Karin. Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo + 18 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.