summerar_aret_konst
Hos mig känns det allt som oftast som jag inte gjort just något speciellt, det är mest vanliga dagar och vardag året om. Men när jag sätter mig ner och verkligen tänker efter, reflekterar och kollar igenom lite bilder från det gångna året så inser jag alltid (det slår aldrig fel) att jag gjort så otroligt mycket mer än jag först trodde. Det har hänt mer, jag har mött fler människor och jag har sett och inspirerats av otroligt mycket under året.

I år har jag sett utställningar, konst och inspiration i Umeå, Härnösand, Sundsvall, Prag, Visby, Katthammarsvik, Gislaved, Stockholm, Vickleby, Göteborg, Lofoten, Värnamo och Örnsköldsvik bland annat. Jag har sett nära vänners konst, lokala konstnärers konst, stora elefanters konst och alla där emellan. Jag har gått på utställningar med goda vänner, gamla vänner, sprillans nya vänner och alldeles själv. Allt är lika bra – det handlar bara om humör och tillfälle. Jag har sett en hel del fotografi. Jag har sett måleri, textil, design och en massa blandtekniker. Jag har sett gatukonst, kommunal konst, statlig konst och privat konst. Jag har upptäckt nya ställen och återbesökt gamla favoriter. Det har varit ett otroligt bra inspirations år (har ju till och med sett Anu Tuominen vid två tillfällen i helt olika städer).

Jag har med mig en massa inspiration, glädje och möten från det här året. Jag tar en god känsla med mig till nästa år och hoppas att jag får uppleva och möta en himla massa då också.

I´m looking back at 2016. It has been a really great year. I´ve been to a lot of exhibitions. I´ve seen a lot of art. I´ve got a lot of inspiration.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to 2016: Inspiration

  1. Det är fördelen med att dokumentera sitt liv på olika sätt, med foto och/eller text på olika sätt. Jag tycker det är så skönt att kunna gå tillbaka, att se allt jag gjort och bli inspirerad igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.