telefonkatalog
Jag läser att telefonkatalogen (den som nu är reducerad till gula sidorna sedan ganska många år) skall tryckas för sista gången. Telefon-katalogen har haft sitt liv och gjort sitt och fyller inte längre någon funktion. Så därför måste ni spara den, katalogen, för den har världens bästa funktion för dig som limmar. Du som limmar papper, håller på med collage och sådana saker, för dig är telefonkatalogen en riktig bra-å-ha-sak. Telefonkatalogen har en lagom storlek att ha på arbetsbordet.


Jag gjorde ett blogginlägg om detta för flera år sedan och återbrukar bilden från min dåvarande telefonkatalog. Den fungerar som ett bra underlag när man limmar, eller vill måla ända ut i kanten, och behöver lite skyddspapper.  Använd en sida och vänd sedan blad så har du en ren yta till nästa limning/¨målning. Naturligtvis fungerar det med vilken katalog eller tidning som helst.

I´ve saved a phonebook & it´s the greatest thing. When ever you want to glue things and you´re afraid that you´ll have glue all over – you use the phonebook. The same when you want to paint something, all of it and need some cover-paper – use the phonebook. It´s free, it´s easy to use and you always have what you need.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 + två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange