capella_gang_
capella_madde
capella_mejeriet
Tar fram ett minne. Ett juliminne. Minnet om ön, om platsen, om människorna. Minnet om grönskan, havet och rosorna. Minnet om alla de tankar jag tänkte och mötte, känslor jag kände och ord jag skrev och alla de ord jag tänkt att jag skulle skriva. Minnet om varm julinatt, varm alvarssten, varmt te av färsk ingefära, citronmeliss och honung, varma människor, varma ord och goda tankar.
Jag måste nog köpa citronmeliss och ingefära och göra varmt, gott te.
Jag måste nog sätta mig med orden. Alla orden.
Måste ingenting. Vill och önskar.
Minnet som ger energi till sena novemberdagar.

I remeber july and days on Öland. Good tea, good people, good thoughts, good words. A good memory to have in late november.
/Madde

Tagged with:
 

4 Responses to På en ö i ett hav

  1. Elisabet skriver:

    “Måste ingenting” – det låter bra.

  2. Annika Andebark skriver:

    Åh, vilken underbar text!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton + nitton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange